BUDAK2 BAEK

Thursday, July 2, 2015

Dua budak omey yomei :)

Assalamualaikum w.b.t



Fuhhh lama tak mengupdate blog terchenta ni. Tetiba rindu pulak jari jemari ni nak menaip.heee Al maklum lah busy je memanjang makchik Arissa ngan Zahil ni haihhh. Nak menjenguk anak2 pun susah time hujung minggu even dah dekat ngan Uni. 30 minit je pun pecut 110 km/j hehehee *kita memang suka bawak keta laju2 ala2 Fast n Furious tu. Hiks* (kalau ibu tahu mau kena bebel bertingket tingket berbakul bakul ni) Mohon ampun ibunda lain kali insyaAllah anakanda bawak pelan pelan sikit.heeee

Haaa tujuan menaip memalam ni saja nak story sikit ni pasal dak bambam Arissa ngan dak dutdut Zahil. Iyup! Tepat sekali tekaan uolls, anak buah itew la tu.heee Lets check it out! Hyokkk




Memperkenalkan Arissa Batrisya dan Muhammad Zahil Amzar! *tepuk kupu kupu*(rapatkan kedua belah tangan sambil tepuk) Gaya macam perkenalkan pengacara dalam program tv. hahaha


Ni gambar latest dorang. Arissa nak masuk 2 tahun and Zahil baru nak masuk 5 bulan.


Budak Arissa ni nakal dia haihhh penat den nak layan.


Nakal yang omey. Mau tak geram aku tengok.


 
Hang kebun. HAHAHA


Haaaa Zahil pulak belum tunjuk lagi nakal, membuas dia tu. Tapi dak dutdut ni besooo. Penat den dukungnya. Fuhhh

 Nak gigit boleh?



 Ketul ketul isi. Gerammm nengoknya.hehee



Arissa, Zahil jadi anak yang solehah/soleh yer. Nakmo nakal2 eh. :)




Haaa okei tu je. Lain masa kita meng-update lagi yo.heee  
Thanks for reading this entry!

Salam Ramadhan Kareem :)


No comments:

Post a Comment