BUDAK2 BAEK

Friday, June 3, 2011

bila dah 2 bulan tak berblogging. ini lah jadinya.

Assalamualaikum...



lamer sangat2 saya tak post entry baru... 2 bulan ! lama tuuuhh... almaklumlah bila sebut pelajar sekolah yg nak amik spm mmg beginilah sibuknya.. tak pernah nak rehat. rasa nak dalam satu hari tu ada 30 jam jer.. tu pun belum tentu cukup nak dbandingkan ngan kesibukan yg melanda diriku ini... amb0oi ! hang nih mengalahkan perdana menteri yer.. eh, taklah dia punya sibuk banyak sikit, saya punya sibuk banyak banyak...hehe.

okei, okei.. alang2 dah post entry nih dan tak tahu nak citer pasal apa... jom lah kite melayan gambo2 kat bawah nih...
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....



okeih. mula dengan gambo budak poyo nih dulu yer..
pic nih diambil masa sambutan hari guru kat skolah saya..



dengan afifah yg tomey omey ..sayang budak nih ketat-ketat..



bersama nadiah yg kiut miut kredit this pic to her..
thanks ya !



.. suker pic nih ..
fifah, yang, trah



budak blur, ain, erna



pabila semua bergabung, inilah hasilnya..
love this pic..


sepanjang hari tu, ni lah kijer kiteorang, posing sakan. padahal time nih tengah buat senamrobik guru2 bersama pelajar tapi kiteorang nih biasa lah.. time nih lah nak amik gambo wat kenang kenangan kan..
lagi satu dalam banyak2 gambo nih tak der pulak gambo yg diambil brsama cg.. haish.. katanya hari guru, mana gambo cg nye... apo lah...



ehem.. ehem.. 

Enaknya makan buah berangan,
Berangan dibeli di pagi hari,
Gambar diambil untuk kenangan,
Buat tatapan menggamit memori.


"berpantun-pantun pulak la kiteeer"  hehe
okei, okei.. gambo kat bawah nih diambil masa saya dan rakan2 bertanding pantun..
sedey sikit sebab dapat no.3.. tapi okei la.. wakil sekolah peringkat daerah.. first time okei..
kiteorang snap2 gambo nih masa nak balik dah pun.. lepas gian selepas terkandas di separuh akhir.. wuwu...
sekolah pun takder pelajar dah masa tuh.. so, kite2orang nih apa lagik serang semua sudut kat sekolah nih... hahaha... jom layaaan... =)




okeih. nih pic diambil sebelum berangkat.
selesai jer mekap terus bergambo..

barisan pemantun..
nabilah, alisya, nazatie, nadiah



 i loike this pic..



yg nih pun.. suker, suker..


kanak2 riang sumernye... muka tak macam frust pun... hik3



amb0oi, ayunye awak tu... nak ngorat ley.. hak3
ni lah pentas final. walaupun tak dapat masuk final, eden nak bergambo jugak kat sini.
lawa.. ala2 tradisional gitu..




 gambo nih blur sikit macam budak yg pakai baju warna pic tu..tapi budak tu blur banyak..hihi
sajer jer nak berpose duduk atas kerusi vvvip. biler lagi kan...



 

lawa, lawa.. boley jadi model nih...
model mesin jahit.. hehe



next pic please...
dah, dah, dah, letak sumer pic kang  panjang lebar pulak entry nih...
itu aje lah yer... lain kali eden letak pic pasal lain pulak..

chop ! korang mesti tertanya tanya kan. naper saya sorang jer baju kaler lain.. 
sebabnye saya nih pemantun keempat iaitu pemantun yang hanya memperkenalkan barisan pemantun..
so, tugas sayalah paling ringan sekali.. hua3.. 



okeih lah.. itu ajer yer...
Thanks for reading this entry.... =)

2 comments:

  1. ptut ar hang sorang je kaler lain..oo..

    ReplyDelete
  2. hehe.. biase lar kiter.. amik jalan senang.. tak nak peningkan kepala.. pantun pun dah tukar format siap ada pemantun ke4 dan ke5..huhu :)

    ReplyDelete